Βεβαίωσε τα κέρδη σου!

Σας ενημερώνουμε ότι εντός του προσεχούς διαστήματος, η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για υποβολή αιτήσεων.

Γιατί να το κάνω

Για να βεβαιώσετε τα κέρδη που έχουν προκύψει από συμμετοχή σας σε παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε., της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. και της Ιπποδρομίες Α.Ε. και έχουν καταβληθεί αποκλειστικά μέσω επώνυμης τραπεζικής πληρωμής εντός του προηγούμενου έτους, είτε από παιχνίδια που διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού, καθώς και από παιγνιομηχανήματα τύπου VLT.

Τι πρέπει να κάνω

Να εγγραφείτε στο site και αφού συμπληρώσετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία να κάνετε χρήση της επιλογής «Νέα Αίτηση». Επίσης, θα πρέπει να επισυνάψετε κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης το εκκαθαριστικό σας σημείωμα και την υπεύθυνη δήλωση. Σε περίπτωση που έχετε κέρδη από παιγνιομηχανήματα τύπου VLT, παρακαλούμε να δηλώσετε τον ΑΦΜ σας στο τηλεφωνικό κέντρο, πριν την υποβολή της αίτησης.

Ποιά κέρδη αφορούν

Κέρδη που έχουν προκύψει από τη συμμετοχή στα παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, EXTRA 5, SUPER 3, LIVEBET, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ, RACES, POWERSPIN, BOWLING, PENALTIES, ΠΑΙΓΝΙΟΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ VLT, ΣΚΡΑΤΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, καθώς και από παιχνίδια που διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ